вівторок, 29 січня 2013 р.

9 правил імітації бурхливої діяльності на роботі

Джерело: Фитнес для мозга

1.
Ніколи не ходіть без документа в руках.
Люди з документами в руках виглядають як найбільш напружено працюють співробітники. Люди з порожніми руками виглядають так, як ніби збираються в кафе або ошиваються без діла. Крім цього, обов'язково беріть документи на ніч на будинок, створюючи таким чином враження, що ви працюєте більше, ніж насправді.

job2do

2.
Використовуйте комп'ютер, щоб виглядати зайнятим.
Сідаючи за комп'ютер, належних з приводу несправності або незручність (нового) програмного забезпечення - це виглядає як "робота" для випадкового спостерігача. При цьому можна робити що завгодно, навіть віддалено не пов'язане з робочою діяльністю. Якщо вас залів бос - а він вас обов'язково залів - ваша найкраща захист - заявити, що ви вивчаєте нове забезпечення / мануал, і таким чином економите гроші, які довелося б витратити на ваше навчання.

3.
Бардак на столі.
Порядок на столі виглядає так, як ніби ми працюємо недостатньо напружено. Спорудите купи документів на своєму робочому місці. Для спостерігача торішня робота виглядає так само, як і поточна, значення має тільки обсяг. Нагромадили їх у широчінь і вгору, і щоб стирчало на всі боки. Якщо до вас повинен хтось прийти, зарийте документ, який вам знадобиться, у середину купи, і напружено шукайте його тільки під час візиту відвідувача.

4.
Автовідповідач.
Ніколи не відповідайте на телефонні дзвінки, якщо у вас є автовідповідач. Люди вам дзвонять не для того, щоб дати вам щось за нічого, а для того, щоб ВИ робили роботу для НИХ. Пропускайте всі дзвінки через автовідповідач. Якщо хтось залишає повідомлення для вас і воно загрожує роботою, відповідайте на нього під час обідньої перерви, коли ви знаєте, що людини немає на місці - це створює враження про вас, як про людину дуже відповідальному і сумлінному.

5.
Виглядаєте нервовим і роздратованим.
Необхідно намагатися постійно виглядати нервовим і роздратованим, щоб у босів створилося враження, що ви весь час зайняті.

6.
Йдіть з роботи пізно.
Завжди йдіть з роботи пізно, особливо якщо бос ще на місці. Ви можете читати журнали і книги, на які завжди не вистачає часу вдома. Переконайтеся в тому, що ваш шлях до виходу пролягає повз двері боса. Відправляйте важливі повідомлення в неробочий час (21:35, 7:05 і т.п.) і під час державних свят.

7.
Креативне зітхання.
Голосно зітхайте, коли навколо багато народу, щоб справити враження, що ви перебуваєте під жахливим тиском.

8.
Людина-легенда.
Недостатньо накопичити купу документів на столі. Складіть ще на підлозі побільше книг. Найкраще підходять товсті посібники, енциклопедії та серйозні періодичні видання - так про вас складеться легенда як про професіонала, що володіє енциклопедичними знаннями і стежать за всіма новинками у своїй галузі.

9.
Побудова словника.
Перегляньте парочку серйозних журналів за фахом і завчіть розумні поняття. Вільно користуйтеся ними в розмовах з босами. Пам'ятайте: не обов'язково, щоб вас розуміли, головне, що це буде звучати вражаюче!

Немає коментарів:

Дописати коментар